Om oss

Søvnklinikken ble startet i 2018 for å være et medikamentfritt tilbud innen
søvnbehandling.

ALEKSANDER ANDERSEN

Aleksander har gjennom sin egen erfaring med insomni opplevd at det er få tilbud og behandlinger som spesialiserer seg direkte på søvnproblemer.

Etter å ha prøvd alt for å få søvnen tilbake, opplevde han til slutt å få hjelp av den samme type behandling som vi benytter på Søvnklinikken.

Aleksander, som på dette tidspunktet var prisbelønnet foto- og videojournalist, bestemte seg for å gjøre et karriereskifte. Han utdannet seg til å bli terapeut – med mål om å hjelpe andre i samme situasjon.

Aleksander er gründer bak Søvnklinikken og har siden karriereskiftet møtt veldig mange mennesker med ulike søvnutfordringer.

Du kan lese mer om hans søvnhistorie her.

LAILA BROGÅRD

Laila arbeidet som terapeut og drev egen klinikk i 17 år før hun begynte å jobbe ved Søvnklinikken i 2022. Hun har lang erfaring med å jobbe med alle typer søvnproblemer i alle aldersgrupper fra nyfødte til godt voksne.

Hun er tidligere utdannet lærer og økonom og har bred arbeidserfaring fra administrasjon, bank og undervisning. 

Laila er klinikkens eneste B-menneske og vet godt hvordan samfunnets krav og arbeidstider fungerer dårlig med den genetiske døgnrytmen. En situasjon som mange opplever og som kan forårsake kronisk for lite søvn over tid. 

Laila har et brennende engasjement for hvordan søvnproblemer påvirker oss både fysisk og mentalt.

JAKOB RENAA HAFSTAD

Jakob har bakgrunn fra forsvaret og drev egen klinikk i Tromsø før han begynte å arbeide ved Søvnklinikken i 2023. På fritiden er han en ivrig klatrer og har mye erfaring fra forskjellige idretter om hvordan skader kan påvirke kroppen og søvnen. 

Gjennom idretten og tiden i forsvaret har Jakob blitt spesielt oppmerksom på hvordan hard fysisk aktivitet og psykiske påkjenninger kan gjøre kroppen aktivert og skape søvnproblemer.

Jakob er en positiv og livsglad sjel som, i likhet med resten av terapeutene ved Søvnklinikken, har et brennende ønske om å hjelpe andre til bedre livskvalitet gjennom bedre søvn.

SØVNBEHANDLING PÅ SOMMERRO HOTELL

Høsten 2022 åpnet prestisjehotellet Sommerro på Solli plass. Hotellet har et spesielt fokus på god søvn for sine gjester. Søvnklinikken tilbyr behandling på hotellets spaavdeling “Vestkantbadet”. Les mer om dette her.

Søvnklinikken i media

Her kan du se omtaler av Søvnklinikken i media.

    AVISARTIKLER:

Har du søvnproblemer?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, eller for timebestilling.