Tilbud til nye pasienter

Vi har fått en ny medarbeider, og feirer med halv pris på første konsultasjon for nye pasienter i en begrenset periode.

Vi feirer vår nye medarbeider med halv pris på første konsultasjon

Jakob Renaa Haftstad er ny terapeut på Søvnklinikken. Han er en ivrig klatrer, har bakgrunn fra forsvaret og har drevet egen klinikk i Tromsø. 

Vi feirer vår nye medarbeider med halv pris på første konsultasjon til nye pasienter i en begrenset periode.

Prisen er 425 kr for voksne og 375 kr for barn/student. 
(Ordinær pris er 850 kr for voksne og 750 kr for barn/student.)
Tilbudet er helt uforpliktende.

Har du problemer med søvnen? Vi hjelper deg gjerne!
Gå videre til vår bookingløsning og velg «Halv pris – første konsultasjon».

 

Vi tar søvnen din på alvor

På Søvnklinikken tilbyr vi medisinfri behandling av alle typer søvnproblemer. Vi jobber med å finne og behandle de bakenforliggende årsakene til den dårlige søvnen.

God søvn er viktig for å opprettholde god helse, men god helse er også en forutsetning for god søvn. Når vi har problemer med å sove, skyldes dette som regel andre problemer i kroppen.

Vår erfaring er at de som sliter med å sovne om kvelden ofte er for aktiverte med blant annet muskelspenninger, uro og stress, mens de som våkner opp på natten ofte har utfordringer med ulike organsystemer som for eksempel fordøyelse, respirasjon og hormoner.

Hva sier pasientene våre?

SØVNPROBLEMER VI JOBBER MED

God søvn er viktig for å opprettholde god helse, men god helse er også en forutsetning for god søvn. Når vi har problemer med å sove, skyldes dette som regel problemer et annet sted i kroppen.

Vår behandling tar utgangspunkt i å fokusere på det som er bakgrunnen for den dårlige søvnen. Vi har erfaring med å jobbe med alle typer søvnproblemer.

Søvnløshet / insomni

Dette er den vanligste søvnforstyrrelsen. Noen sliter mest med innsovningen og får lite søvn før morgenen kommer mens andre kan ha problem med dårlig kvalitet på nattesøvnen.

Oppvåkninger

Mange opplever å våkne midt på natten en eller flere ganger. Det kan også være vanskelig å sovne igjen når man har våknet etter å ha sovet en stund. Som regel kommer oppvåkninger av andre kroppslige problemer.

Våkne for tidlig

For tidlig oppvåkning er et av de vanligste søvnproblemene. Opp mot 40 prosent av personer med søvnproblemer rapporterer at de våkner før de egentlig skal.

Småbarn

Søvn spiller en sentral rolle for barnas utvikling, deres psykisk helse og atferd, og evne til læring og konsentrasjon.

snorking / søvnapné

Både snorking og søvnapné (pustestopp) skyldes i hovedsak trange luftveier i nese og svelg.

Bevegelseforstyrrelser

Urolige bein eller spenninger i annen muskulatur kan gjøre det vanskelig å sovne, og kan føre til at man våkner i løpet av natten eller sover urolig.

Døgnrytme

Mange opplever en forstyrret døgnrytme. At man ofte snur døgnet, sover på uregelmessige tider eller sover mye lengre enn normalt.

Parasomnier

Dette er en samlebetegnelse på uønskede fysiske hendelser som skjer under søvn. Eksempler: mareritt, nattskrekk, og søvngjengeri.

Manuell behandling

Ved første konsultasjon blir vi kjent med deg og dine søvnproblemer og legger en plan for ditt behandlingsløp. Hver konsultasjon består av fysisk behandling og noen konkrete råd tilpasset din situasjon.

Vår filosofi er at du skal gjøre minst mulig for å sove. Derfor vil du ikke få mange “hjemmelekser”. Hoveddelen av behandlingen ved vår klinikk foregår på behandlingsbenken. Vi jobber med manuell behandling av kroppen med hensikt å få deg ut av aktivert modus (kamp/flukt) og inn i hvilemodus. 

På denne måten kan vi hjelpe kroppen din til å slappe bedre av og det kan bli lettere å finne tilbake til den gode søvnen.

Sentralt i oslo sentrum

Søvnklinikken holder til i Rådhusgata 20, i Oslo sentrum. Det er gangavstand til Oslo S, samt kort vei til T-bane, buss og trikk. Det er også gode parkeringsmuligheter i nærheten. 

Har du søvnproblemer?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, eller for timebestilling.